Colokan industri sareng stop kontak industri luhur mangrupikeun generasi katilu urang. Produk séri ieu ngagaduhan kaunggulan lebu buktina 、 kalis air 、 tahan seuneu, sareng sajabina waterproof na tiasa dibagi kana IP44 sareng IP67. Desainna nyaéta vérsi internasional sareng strukturna nyaéta integrasi sahingga bakal langkung tahan cai.

Industri stop kontak

Colokan industri sareng stop kontak industri luhur mangrupikeun generasi katilu urang. Produk séri ieu ngagaduhan kaunggulan lebu buktina 、 kalis air 、 tahan seuneu, sareng sajabina waterproof na tiasa dibagi kana IP44 sareng IP67. Desainna nyaéta vérsi internasional sareng strukturna nyaéta integrasi sahingga bakal langkung tahan cai.
Kotak stop kontak listrik mobile hideung / konéng pangénggalna. Ieu mangrupikeun salah sahiji kotak jual portabel jual jual panas. Éta tiasa disaluyukeun numutkeun data anu disayogikeun ku konsumén. Sadaya liang sareng stop kontak tiasa didamel sesuai sareng sarat anjeun.

BOX Alat Listrik-gunakeun Industri

Kotak stop kontak listrik mobile hideung / konéng pangénggalna. Ieu mangrupikeun salah sahiji kotak jual portabel jual jual panas. Éta tiasa disaluyukeun numutkeun data anu disayogikeun ku konsumén. Sadaya liang sareng stop kontak tiasa didamel sesuai sareng sarat anjeun.

PRODUK TERBARU KAMI

  • SFN-0132/2132 Multi Colokkeun stop kontak

    SFN-0132/2132 Multi Colokkeun stop kontak


    Nominal current(A): 16ACode: SFN-0132/2132Input: 1 plug 220V 2P+EOutput: 1 connector 220V 2P+EProtection degree: IP67
  • SF-1023 Multi Colokkeun stop kontak

    SF-1023 Multi Colokkeun stop kontak


    Code: SF-10231 plug 32AInput: .220V  2P+E3 ConnectorOutput: 32A 220V 2P+EProtection degree: IP44Color: Blue
  • SF-1012-4 Multi Colokkeun stop kontak

    SF-1012-4 Multi Colokkeun stop kontak


    Code: SF-1012-41 plug 16AInput: .380V  3P+E3 Connector Output: 16A 380V 3P+EProtection degree: IP44Color:Red 
  • SF-204S Latex stop kontak

    SF-204S Latex stop kontak


    Latex Socket Code: SF-204S(-204S,-404S,-804S) Current(A): 16-80A Voltage(V): 380-415V~3P+E Protection degree: IP44 Earth Contact Position16-2532-80Pole 4 Dimension(m...
  • SF-303P generator colokan

    SF-303P generator colokan


    Generator plugNominal current(A): 30ANominal voltage(V): 220-240V~No. poles: 2P+ECode: SF-303PProtection degree: IP44  
  • stop kontak waterproof

    stop kontak waterproof


    Stop kontak Waterproof Arus nominal (A): 10A. Tegangan 15anominal (V): 220-240V Henteu. kutub: 2P + ECode: SF-56010P, SF-56015 Gelar perlindungan: IP66
  • SFN-312M Dua-kutub multi-stop kontak

    SFN-312M Dua-kutub multi-stop kontak


    SFN-312M Dua-kutub multi-stop kontak Arus nominal (A): 16 voltase Nominal (V): 220-240V Henteu. kutub: 2P + ECode: SFN-312MP gelar protéksi: IP55
  • SF-312 Dua-kutub jero stop kontak lempeng

    SF-312 Dua-kutub jero stop kontak lempeng


    Kode: SF-312 Dua-kutub di jero stop kontak lempeng Ayeuna (A): Tegangan 16A (V): 220-240V ~ 2P + Gelar Perlindungan E: IP44Pole3Dimension (Mm) a bcdefg50.665412638.5 ...
  • SF-112 panyalindungan stop kontak Dua-kutub

    SF-112 panyalindungan stop kontak Dua-kutub


    Kode: SF-112 Dua-kutub stop kontak panyalindungan Ayeuna (A): Tegangan 16A (V): 220-240V ~ 2P + Gelar Perlindungan E: IP44Pole3Dimension (Mm) a bc547364Cable Nominal Cross-S ...
  • SF-212 Dua-kutub panyalindungan coupler

    SF-212 Dua-kutub panyalindungan coupler


    Kode: SF-212 Dua-kutub panyalindungan panyambung Ayeuna (A): Tegangan 16A (V): 220-240V ~ 2P + Gelar Perlindungan E: IP44Pole3Dimension (Mm) a bcd13157546Cable Nominal ...
  • SFN-013K SFN-023K Multifunctinal stop kontak

    SFN-013K SFN-023K Multifunctinal stop kontak


    Kode: SFN-013K SFN-023K Ayeuna (A): 63A. Tegangan 32A (V): 220-240V ~ 2P + Gelar Perlindungan E: IP44Earth Kontak Posisi6hNilai Ayeuna (A) 1632Pole3Dimension (Mm) ...
  • SFN-015K SFN-025K Multifunctinal stop kontak

    SFN-015K SFN-025K Multifunctinal stop kontak


    Kode: SFN-015K SFN-025K Ayeuna (A): 63A. Tegangan 32A (V): 220-380V / 240-415V ~ 3P + N + E gelar Perlindungan: IP44Earth Kontak Posisi6hNilai Ayeuna (A) 1632Pole5Di ...
  • SFN-315K SFN-325K Multifunctinal stop kontak

    SFN-315K SFN-325K Multifunctinal stop kontak


    Kode: SFN-315K SFN-325K Ayeuna (A): 63A. Tegangan 32A (V): 220-380V / 240-415V ~ 3P + N + E gelar Perlindungan: IP44Earth Kontak Posisi6hNilai Ayeuna (A) 1632Pole4 ...
  • SFN-313K SFN-323K Multifunctinal stop kontak

    SFN-313K SFN-323K Multifunctinal stop kontak


    Kode: SFN-313K SFN-323KAnjeun (A): 63A. 32Voltage (V): 220-240V ~ 2P + Gelar protéksi: IP44Earth Kontak Posisi6hRated Current (A) 1632Pole3Dimension (Mm) a ...
  • SF-7300 Multifunctinal stop kontak

    SF-7300 Multifunctinal stop kontak


    Kode: SF-7300Current (A): 16A / 10-16AVoltage (V): 220-250V ~ 2P + Gelar EProtection: IP20 Earth Kontak Posisi6hPole2P + EDimension (mm) a bc de ...
  • SF-7782 Multifunctinal stop kontak

    SF-7782 Multifunctinal stop kontak


    Kode: SF-7782 Ayeuna (A): Tegangan 16A / 10-16A (V): 200-250V ~ 2P + Gelar Perlindungan E: IP20Earth Contact Position6hPole2P + EDimension (mm) a bc d ...
  • SF-1312-4 Multifunctinal stop kontak

    SF-1312-4 Multifunctinal stop kontak


    Kode: SF-1312-4 Ayeuna (A): Tegangan 16A / 10-16A (V): 100-130V ~ 2P + Gelar Perlindungan E: IP20Earth Contact Position4hPole2P + EDimension (mm) a bc d ...
  • SF-1312 Multifunctinal stop kontak

    SF-1312 Multifunctinal stop kontak


    Kode: SF-1312Current (A): 16A / 10-16 Altoltage (V): 220-250V ~ 2P + Gelar EProtection: IP20Earth Contact Position6hPole2P + EDimension (mm) a bc ...
  • SF-119 8P + E Multifunctinal stop kontak

    SF-119 8P + E Multifunctinal stop kontak


    Nominal ayeuna (A): 16 voltase Nominal (V): 220-240V ~ No. kutub: 8P + ECode: SF-119 Gelar perlindungan: IP44
  • SF-019 Multifunctinal stop kontak

    SF-019 Multifunctinal stop kontak


    Nominal ayeuna (A): 16 voltase Nominal (V): 220-240V ~ No. kutub: 8P + ECode: SF-019 Gelar perlindungan: IP44
  • SF-118 Multifunctinal stop kontak

    SF-118 Multifunctinal stop kontak


    Nominal ayeuna (A): 16 voltase Nominal (V): 220-240V ~ No. kutub: 7P + ECode: SF-118 Gelar perlindungan: IP44
  • SF-018 Multifunctinal stop kontak

    SF-018 Multifunctinal stop kontak


    Nominal ayeuna (A): 16 voltase Nominal (V): 220-240V ~ No. pig: 7P + ECode: SF-018 Gelar perlindungan: IP44
  • stop kontak Multifunctinal

    stop kontak Multifunctinal


    Kode: SF-1605C1 CEE Colokkeun lnput: 16A415V 3P + N + E2 sockets 16A 240V 2P + E Kaluaran: 1 sockets 16A 415V 3P + N + gelar EProtection: IP44
  • Opat kutub nyolok stop kontak

    Opat kutub nyolok stop kontak


    Nominal ayeuna (A): 16 voltase Nominal (V): 380V Henteu. kutub: 3P + ECode: SF-164P / SF-164 Gelar perlindungan: IP44
  • SFN-213/012 Multi Colokkeun stop kontak

    SFN-213/012 Multi Colokkeun stop kontak


    Nominal ayeuna (A): 16 voltase Nominal (V): 220-240V ~ No. kutub: 2P + ECode: SFN-213/012 Gelar perlindungan: IP44
  • SF-1313 Multi Colokkeun Soket

    SF-1313 Multi Colokkeun Soket


    Nominal ayeuna (A): 16ACode: SF-1313Input: 1 colokan 220V 2P + EOutput: 1 konektor 220V 2P + gelar EProtection: IP44
  • SF-213/012 Multi Colokkeun stop kontak

    SF-213/012 Multi Colokkeun stop kontak


    Nominal ayeuna (A): 16ACode: SF-213/012 Masukan: 1 colokan 220V 2P + EOutput: 1 konektor 220V 2P + gelar EProtection: IP44
  • SFN-013/213 Multi Colokkeun stop kontak

    SFN-013/213 Multi Colokkeun stop kontak


    Nominal ayeuna (A): 16ACode: SFN-013/213 Masukan: 1 colokan 220V 2P + EOutput: 1 konektor 220V 2P + gelar EProtection: IP44
  • SFN-10132/0132 Multi Colokkeun stop kontak

    SFN-10132/0132 Multi Colokkeun stop kontak


    Nominal ayeuna (A): 16ACode: SFN-10132/0132 Masukan: 1 colokan 220V 2P + EOutput: 3 konektor 220V 2P + gelar EProtection: IP67
  • SF-10132 Multi Colokkeun stop kontak

    SF-10132 Multi Colokkeun stop kontak


    Kode: SF-101321 colokan 16 kaluaran: 220V 2P + E3 Panyambung kaluaran: 16A 220V 2P + Gelar protéksi: IP67 Warna: Biru
  • SF-10132-4 Multi Colokkeun stop kontak

    SF-10132-4 Multi Colokkeun stop kontak


    Kode: SF-10132-41 colokan 16AIput: 110V 2P + E3 Panyambung kaluaran: 16A 110V 2P + Gelar protéksi: IP67 Warna: Kuning
  • SF-1013 Multi Colokkeun stop kontak

    SF-1013 Multi Colokkeun stop kontak


    Kode: SF-101321 colokan 16 kaluaran: .220V 2P + E3 Panyambung kaluaran: 16A 220V 2P + Gelar protéksi: IP67 Warna: Biru
  • SF-1013-4 Multi Colokkeun stop kontak

    SF-1013-4 Multi Colokkeun stop kontak


    Kode: SF-1013-41 colokan 16 kaluaran: .110V 2P + E3 Panyambung kaluaran: 16A 110V 2P + Gelar protéksi: IP44 Warna: Kuning
  • SF-1014/214 Multi Colokkeun stop kontak

    SF-1014/214 Multi Colokkeun stop kontak


    Kode: SF-1014/2141 colokan 16 kaluaran: .380V 3P + E3 Panyambung kaluaran: 16A 380V 3P + gelar EProtection: IP44Warna: Beureum
  • SF-1013 Multi Colokkeun stop kontak

    SF-1013 Multi Colokkeun stop kontak


    Kode: SF-1013-41 colokan 16 kaluaran: .110V 2P + E3 Panyambung kaluaran: 16A 110V 2P + Gelar protéksi: IP44 Warna: Kuning
  • SF-1013-4 Multi Colokkeun stop kontak

    SF-1013-4 Multi Colokkeun stop kontak


    Kode: SF-1013-41 colokan 16 kaluaran: .110V 2P + E3 Panyambung kaluaran: 16A 110V 2P + Gelar protéksi: IP44 Warna: Kuning
  • SF-1012 Multi Colokkeun stop kontak

    SF-1012 Multi Colokkeun stop kontak


    Code: SF-10121 plug 16AInput: 220V  2P+E2 Connector Output: 16A 220V 2P+EProtection degree: IP44Color: Blue 
  • SF-1012-4 Multi Colokkeun stop kontak

    SF-1012-4 Multi Colokkeun stop kontak


    Code: SF-1012-4 Multi Plug Socket1 plug 16AInput: 110V 2P+E2 Connector Output: 16A 110V  2P+EProtection degree: IP44Color: Yellow 
  • SF-1014/214 Multi Colokkeun stop kontak

    SF-1014/214 Multi Colokkeun stop kontak


    Code: SF-1014/2141 plug 16AInput: 380V  3P+E3 ConnectorOutput: 16A 380V 3P+EProtection degree: IP44Color: Red
  • SF-205S Latex stop kontak

    SF-205S Latex stop kontak


    Latex Socket Code: SF-205S(-205S,-405S,-805S) Current(A): 10-80A Voltage(V): 220-415V~3P++N+E Protection degree: IP44Earth Contact Position16-2532-80Pole5 Dimension(mm...
  • SF-205P Latex Colokkeun

    SF-205P Latex Colokkeun


    Code: SF-205P(-205P,-405P,-805P) Current(A): 10-80A Voltage(V): 220-415V~3P++N+E Protection degree: IP44Earth Contact Position16-2532-80Pole5 Dimension(mm)  a         ...
  • SF-204P Latex Colokkeun

    SF-204P Latex Colokkeun


    Code: SF-204P(-204P,-404P,-804P) Current(A): 16-80A Voltage(V): 380-415V~3P+E Protection degree: IP44Earth Contact Position16-2532-80Pole4 Dimension(mm)  a            ...
  • SF-56510F SF-56516F waterproof beban Isolasi Pindah

    SF-56510F SF-56516F waterproof beban Isolasi Pindah


    Kode: SF-56510F SF-56516F Waterproof Load Isolation Switch Ayeuna (A): 10A. 16A Tegangan (V): 220-240V gelar Perlindungan: Posisi Kontak IP66 BumiSF-56510FSF-56516FPole1P + N + ...
  • SF-124S ​​generator stop kontak

    SF-124S ​​generator stop kontak


    Soket Generator Arus nominal (A): tegangan 30anominal (V): 380V ~ No. kutub: 3P + ECode: SF-124 Gelar perlindungan: IP44
  • SF-303S-2 generator stop kontak

    SF-303S-2 generator stop kontak


    Soket Generator Arus nominal (A): tegangan 30anominal (V): 220-240V ~ No. kutub: 2P + ECode: SF-303S-2 Gelar perlindungan: IP44
  • SF-024P generator colokan

    SF-024P generator colokan


    Colokkeun generator Arus nominal (A): 30 voltase Nomer (V): 380V ~ No. kutub: 3P + ECode: SF-024 Gelar perlindungan: IP44
  • SF-303S-1 generator stop kontak

    SF-303S-1 generator stop kontak


    Soket Generator Arus nominal (A): tegangan 30anominal (V): 220-240V ~ No. kutub: 2P + ECode: SF-303S-1 Gelar perlindungan: IP44
  • SF-123S generator stop kontak

    SF-123S generator stop kontak


    Soket Generator Arus nominal (A): tegangan 30anominal (V): 220-240V ~ No. kutub: 2P + ECode: SF-123 Gelar perlindungan: IP44
  • SF-303S generator stop kontak

    SF-303S generator stop kontak


    Soket Generator Arus nominal (A): tegangan 30anominal (V): 220-240V ~ No. kutub: 2P + ECode: SF-303 Gelar perlindungan: IP44
  • SF-023P generator colokan

    SF-023P generator colokan


    Colokkeun generator Arus nominal (A): tegangan 30anominal (V): 220-240V ~ No. kutub: 2P + ECode: SF-023 Gelar perlindungan: IP44
  • SF-203S generator colokan

    SF-203S generator colokan


    Colokkeun generator Arus nominal (A): tegangan 15anominal (V): 220-240V ~ No. kutub: 2P + ECode: SF-203 Gelar perlindungan: IP44
  • SF-203P generator colokan stop kontak

    SF-203P generator colokan stop kontak


    Generator plug SocketNominal current (A): voltase 15ANominal (V): 220-240VNo. kutub: 2P + ECode: SF-203 Gelar perlindungan: IP44
  • SF-012 colokan panyalindungan Dua-kutub

    SF-012 colokan panyalindungan Dua-kutub


    Kode: SF-012 Dua-kutub panyalindungan colokan Ayeuna (A): Tegangan 16A (V): 220-240V ~ 2P + Gelar Perlindungan E: IP44Pole3Dimension (Mm) a bc104425Cable Nominal Cross-Se ...
  • SFN-014K SFN-024K Multifunctinal stop kontak

    SFN-014K SFN-024K Multifunctinal stop kontak


    Kode: SFN-014K SFN-024K Ayeuna (A): 63A. Tegangan 32A (V): 380-415V ~ 3P + Gelar Perlindungan E: IP44Earth Kontak Posisi6hNilai Ayeuna (A) 1632Pole4Dimension (Mm) a ...
  • SFN-314K SFN-324K Multifunctinal stop kontak

    SFN-314K SFN-324K Multifunctinal stop kontak


    Kode: SFN-314K SFN-324KAnjeun (A): 63A. 32Voltage (V): 380-415V ~ 3P + Gelar protéksi: IP44 Posisi Kontak Bumi6 jamDina Arahkeun (A) 1632Pole4Dimension (Mm) a ...
  • SF-7300-4 Multifunctinal stop kontak

    SF-7300-4 Multifunctinal stop kontak


    Kode: SF-7300-4 Ayeuna (A): Tegangan 16A / 10-16A (V): 100-130V ~ 2P + Gelar Perlindungan E: IP20 Bumi Kontak Posisi4hPole2P + EDimension (mm) a SM ...
  • SF-7781 Multifunctinal stop kontak

    SF-7781 Multifunctinal stop kontak


    Kode: SF-7781Current (A): 16A / 10-16AVoltage (V): 200-250V ~ 2P + Gelar EProtection: IP20Earth Contact Position6hPole2P + EDimension (mm) a bc def ...
  • 230 x 300 x 287mm Mobile kotak stop kontak

    230 x 300 x 287mm Mobile kotak stop kontak


    Box stop kontak mobileBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep Ukuran imah: 230 x 300 x 287mm komposisi AttachmentModelQuantity (hungkul) SFN-3152SFN-313 ...
  • 300 x 230 x 287mm Mobile kotak stop kontak

    300 x 230 x 287mm Mobile kotak stop kontak


    Box stop kontak mobileBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep Ukuran home 300; 300 x 230 x 287mm komposisi Attachment ModélQuantity (hungkul) SFN-3123SFN-314 ...
  • kotak 300x230x287mm Mobile stop kontak

    kotak 300x230x287mm Mobile stop kontak


    Box stop kontak mobileBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep Ukuran imah: 300 x 230 x 287mm komposisi AttachmentModelQuantity (hungkul) SFN-32324DZ47-32 / ...
  • 380x380x520mm Perumahan

    380x380x520mm Perumahan


    Ukuran perumahan: 380 x 380 x 520mm Box tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha anu langkung dipikaresep komposisi AttachmentModelQuantityIndicator light: 220V3SFN-63521SFN-31 ...
  • 500 x 700 x 200mm steel baja kotak stop kontak outdoor

    500 x 700 x 200mm steel baja kotak stop kontak outdoor


    Kotak stop kontak luar stainless steelBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu langkung ageung sapertos ukuranBox: 500 x 700 x 200mmAskripsi komponénModelQuantity (hungkul) SFN-3143 ...
  • 360 x 540 x 180mm Power kotak stop kontak

    360 x 540 x 180mm Power kotak stop kontak


    Kotak stop kontak PowerBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuran anu langkung dipikahoyong : 360 x 540 x 180mm komposisi AttachmentModelQuantity (hungkul) SFN-56232SFN-58232 ...
  • 300 x 400 x 160mm Power kotak stop kontak

    300 x 400 x 160mm Power kotak stop kontak


    Kotak stop kontak PowerBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sapertos ukuranBox pikaresep: 300 x 400 x 160mm komposisi Aspék ModélQuantity (hungkul) SFN-3131SFN-3152 ...
  • 400 x 600 x 200mm steel baja kotak stop kontak outdoor

    400 x 600 x 200mm steel baja kotak stop kontak outdoor


    Kotak stop kontak luar stainless steelBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu langkung ageung Ukuran kotakna: 400 x 600 x 200mmAskripsi komposisiModelQuantity (hungkul) SFN-3132 ...
  • 300 x 200 x 400mm steel baja kotak stop kontak outdoor

    300 x 200 x 400mm steel baja kotak stop kontak outdoor


    Kotak stop kontak luar stainless steelBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu langkung ageung sapertos ukuran Boxing: 300 x 200 x 400mm Komposisi lampiran ModélQuantity (hungkul) SFN-3152 ...
  • 320 x 360 x 160mm steel baja kotak stop kontak outdoor

    320 x 360 x 160mm steel baja kotak stop kontak outdoor


    Kotak stop kontak luar stainless steelBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu langkung ageung sapertos ukuran Boxing: 320 x 360 x 160mmAskripsi komponénModelQuantity (hungkul) SFN-3132 ...
  • 300 x 520 x 160mm Power kotak stop kontak

    300 x 520 x 160mm Power kotak stop kontak


    Kotak stop kontak PowerBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sapertos ukuranBox pikaresep: 300 x 520 x 160mm komposisi AttachmentModelQuantity (hungkul) SFN-16092SFN-56232 ...
  • Hiji kotak outlet + A + B + B + B + B Gabungan kakuatan

    Hiji kotak outlet + A + B + B + B + B Gabungan kakuatan


    Kombinasi kotak listrik
  • Hiji kotak outlet + A + B + B + B Gabungan kakuatan

    Hiji kotak outlet + A + B + B + B Gabungan kakuatan


    Kombinasi kotak listrik
  • 300 x 520 x 160mm Power kotak stop kontak

    300 x 520 x 160mm Power kotak stop kontak


    Kotak stop kontak Power Box tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sapertos ukuran Box : 300 x 520 x 160mm komposisi Attachment ModélQuantity (hungkul) SF-3132SF-3144
  • 220 x 340 x 150mm Power kotak stop kontak

    220 x 340 x 150mm Power kotak stop kontak


    Kotak stop kontak PowerBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sapertos ukuranBox pikaresep: 220 x 340 x 150mmAskripsi komponénModelQuantity (hungkul) SF-3141SF-3131DZ ...
  • 300 x 520 x 160mm cahaya kotak kakuatan

    300 x 520 x 160mm cahaya kotak kakuatan


    Box power boxBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sapertos ukuranBox pikaresep: 300 x 520 x 160mm komposisi AttachmentModelQuantity (hungkul) SF-41315CDB2-100 / 3 ...
  • Hiji kotak outlet + B + B + B Gabungan kakuatan

    Hiji kotak outlet + B + B + B Gabungan kakuatan


    Kombinasi kotak kakuatan outlet Box tiasa dilengkepan aksésoris listrik batur sakumaha anu dipikaresepA + B + B + BAttachment komposisiModelQuantity (hungkul) SFN-3122SFN-31421SFN-324 ...
  • A + B + B Gabungan kotak sumber daya

    A + B + B Gabungan kotak sumber daya


    Kombinasi outlet kotak listrik Box tiasa dilengkepan aksésoris listrik batur sakumaha anu dipikaresepA + B + BAttachment komposisiModelQuantity (hungkul) SFN-31324DZ47-16 / 14DZ47LE -...
  • 300 x 400 x 160mm Power kotak stop kontak

    300 x 400 x 160mm Power kotak stop kontak


    Power socket boxBox can be equipped with others electrical accessories as preferredBox size:300 x 400 x 160mmAttachment compositionModelQuantity(only)SFN-3242DZ47-32/32...
  • 280 x 380 x 130mm Power kotak stop kontak

    280 x 380 x 130mm Power kotak stop kontak


    Power socket boxBox can be equipped with others electrical accessories as preferredBox size:280 x 380 x 130mmAttachment compositionModelQuantity(only)SFN-3123SFN-4242...
  • 300 x 400 x 160mm Power kotak stop kontak

    300 x 400 x 160mm Power kotak stop kontak


    Power socket boxBox can be equipped with others electrical accessories as preferredBox size:300 x 400 x 160mmAttachment compositionModelQuantity(only)SFN-3133SFN-3241...
  • A + B + B Gabungan kotak sumber daya

    A + B + B Gabungan kotak sumber daya


    Combination power outlet boxBox can be equipped with others electrical accessories as preferredA+B+BAttachment compositionModelQuantity(only)SFN-3153SFN-3123DZ47-16/3...
  • A + B + B Gabungan kotak sumber daya

    A + B + B Gabungan kotak sumber daya


    Combination power outlet boxBox can be equipped with others electrical accessories as preferredA+B+BAttachment compositionModelQuantity(only)SFN-3131SFN-3231SFN-3141...
  • 300 x 400 x 160mm Power kotak stop kontak

    300 x 400 x 160mm Power kotak stop kontak


    Power socket boxBox can be equipped with others electrical accessories as preferredBox size:300 x 400 x 160mmAttachment compositionModelQuantity(only)SF-3342SF-3232DZ...
  • 300 x 520 x 160mm Power kotak stop kontak

    300 x 520 x 160mm Power kotak stop kontak


    Power socket boxBox can be equipped with others electrical accessories as preferredBox size:300 x 520 x 160mmAttachment compositionModelQuantity(only)SFN-31326DZ47LE-60/2...
  • 300 x 520 x 160mm Power kotak stop kontak

    300 x 520 x 160mm Power kotak stop kontak


    Power socket boxBox can be equipped with others electrical accessories as preferredBox size:300 x 520 x 160mmAttachment compositionModelQuantity(only)SF-3244CDB2-100/31...
  • 300 x 400 x 160mm Power kotak stop kontak

    300 x 400 x 160mm Power kotak stop kontak


    Power socket boxBox can be equipped with others electrical accessories as preferredBox size:300 x 400 x 160mmAttachment compositionModelQuantity(only)SFN-31322SFN-32522...
  • 220 x 340 x 150mm Power kotak stop kontak

    220 x 340 x 150mm Power kotak stop kontak


    Power socket boxBox can be equipped with others electrical accessories as preferredBox size:220 x 340 x 150mmAttachment compositionModelQuantity(only)SFN-3131SFN-3241...
  • 330 x 530 x 170mm Power kotak stop kontak

    330 x 530 x 170mm Power kotak stop kontak


    Power socket boxBox can be equipped with others electrical accessories as preferredBox size:330 x 530 x 170mmAttachment compositionModelQuantity(only)SF-3145SF-3133DZ...
  • 330 x 430 x 170mm Power kotak stop kontak

    330 x 430 x 170mm Power kotak stop kontak


    Power socket boxBox can be equipped with others electrical accessories as preferredBox size:330 x 430 x 170mmAttachment compositionModelQuantity(only)SF-3145SF-3131DZ...
  • 300 x 400 x 160mm Power kotak stop kontak

    300 x 400 x 160mm Power kotak stop kontak


    Kotak stop kontak PowerBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sapertos ukuranBox pikaresep: 300 x 400 x 160mm komposisi AttachmentModelQuantity (hungkul) SFN-31323SFN-32523 ...
  • 300 x 400 x 160mm Power kotak stop kontak

    300 x 400 x 160mm Power kotak stop kontak


    Kotak stop kontak kakuatanBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sapertos ukuranBox pikaresep: 300 x 400 x 160mm komposisi AttachmentModelQuantity (hungkul) SFN-32522DZ47-60 / 3,4 ...
  • 300 x 400 x 160mm Power kotak stop kontak

    300 x 400 x 160mm Power kotak stop kontak


    Kotak stop kontak PowerBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sapertos ukuranBox pikaresep: 300 x 400 x 160mm komposisi AttachmentModelQuantity (hungkul) SF-3252SF-3121Mu ...
  • 680 x 400 x 200mm Power kotak stop kontak

    680 x 400 x 200mm Power kotak stop kontak


    Kotak stop kontak PowerBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sapertos ukuranBox pikaresep: 680 x 400 x 200mm komposisi AttachmentModelQuantity (hungkul) SF-43522SF-44522 ...
  • kotak stop kontak 300 x520 x 160mm Daya

    kotak stop kontak 300 x520 x 160mm Daya


    Kotak stop kontak kakuatanBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sapertos ukuranBox pikaresep: 300 x520 x 160mmAskripsi komponénModelQuantity (hungkul) SFN-42521SFN-43522 ...
  • kotak outlet 300 x400 x 160mm kakuatan Hotspot

    kotak outlet 300 x400 x 160mm kakuatan Hotspot


    Box outlet outlet listrik portabel tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sapertos ukuran Box : 300 x400 x 160mm komposisi AttachmentModelQuantity (hungkul) SF-4134SF-414 ...
  • kotak stop kontak 300 x520 x 160mm Daya

    kotak stop kontak 300 x520 x 160mm Daya


    Kotak stop kontak kakuatanBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sapertos ukuranBox pikaresep: 300 x520 x 160mmAskripsi komponénModelQuantity (hungkul) SFN-3133SFN-3151S ...
  • kotak stop kontak 360 x540 x 180mm Daya

    kotak stop kontak 360 x540 x 180mm Daya


    Kotak stop kontak PowerBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sapertos ukuranBox pikaresep: 360 x540 x 180mm komposisi AttachmentModelQuantity (hungkul) SFN-3133SFN-3242S ...
  • kotak stop kontak 300 x400 x 160mm Daya

    kotak stop kontak 300 x400 x 160mm Daya


    Kotak stop kontak PowerBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sapertos ukuranBox pikaresep: 300 x400 x 160mm komposisi AttachmentModelQuantity (hungkul) SFN-3123SFN-3141S ...
  • kotak stop kontak 300 x400 x 160mm Daya

    kotak stop kontak 300 x400 x 160mm Daya


    Kotak stop kontak kakuatan Box tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sapertos ukuran Box : 300 x400 x 160mm komposisi Attachment ModélQuantity (hungkul) SFN-31312SFN-32512
  • 300 x 520 x 160mm Power kotak stop kontak

    300 x 520 x 160mm Power kotak stop kontak


    Kotak stop kontak PowerBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sapertos ukuranBox pikaresep: 300 x 520 x 160mmAskripsi komponénModelQuantity (hungkul) SFN-3124SFN-4152 ...
  • 300 x 400 x 160mm Power kotak stop kontak

    300 x 400 x 160mm Power kotak stop kontak


    Kotak stop kontak PowerBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sapertos ukuran anu langkung dipikahoyong : 300 x 400 x 160mm komposisi AttachmentModelQuantity (hungkul) SFN-3133SFN-32522 ...
  • 300 x 400 x 160mm Power kotak stop kontak

    300 x 400 x 160mm Power kotak stop kontak


    Kotak stop kontak PowerBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sapertos ukuranBox pikaresep: 300 x 400 x 160mmAskripsi komponénModelQuantity (hungkul) SFN-4132SFN-4251 ...
  • 300 x 400 x 160mm Power kotak stop kontak

    300 x 400 x 160mm Power kotak stop kontak


    Kotak stop kontak PowerBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuran anu langkung dipikahoyong : 300 x 400 x 160mm komposisi AttachmentModelQuantity (hungkul) SFN-3232SFN-33421 ...
  • 300 x 530 x 175mm Power kotak stop kontak

    300 x 530 x 175mm Power kotak stop kontak


    Power socket boxBox can be equipped with others electrical accessories as preferredBox size:300 x 530 x 175mmAttachment compositionModelQuantity(only)SFN-4134SFN-4143...
  • 500 x 680 x 200mm Power kotak stop kontak

    500 x 680 x 200mm Power kotak stop kontak


    Power socket boxBox can be equipped with others electrical accessories as preferredBox size:500 x 680 x 200mmAttachment compositionModelQuantity(only)SFN-3135SFN-3155...
  • 300 x 430 x 175mm Power kotak stop kontak

    300 x 430 x 175mm Power kotak stop kontak


    Power socket boxBox can be equipped with others electrical accessories as preferredBox size:300 x 430 x 175mmAttachment compositionModelQuantity(only)SFN-3135SFN-3154...
  • 280 x 342 x 155mm Power kotak stop kontak

    280 x 342 x 155mm Power kotak stop kontak


    Power socket boxBox can be equipped with others electrical accessories as preferredBox size:280 x 342 x 155mmAttachment compositionModelQuantity(only)SFN-4133SFN-4153...
  • 330 x 392 x 175mm Power kotak stop kontak

    330 x 392 x 175mm Power kotak stop kontak


    Power socket boxBox can be equipped with others electrical accessories as preferredBox size:330 x 392 x 175mmAttachment compositionModelQuantity(only)SFN-3122SFN-4153...
  • 280 x 342 x 155mm Power kotak stop kontak

    280 x 342 x 155mm Power kotak stop kontak


    Power socket boxBox can be equipped with others electrical accessories as preferredBox size:280 x 342 x 155mmAttachment compositionModelQuantity(only)SFN-4134DZ47-16/24...
  • 330 x 492 x 175mm Power kotak stop kontak

    330 x 492 x 175mm Power kotak stop kontak


    Power socket boxBox can be equipped with others electrical accessories as preferredBox size:330 x 492 x 175mmAttachment compositionModelQuantity(only)SFN-31523DZ47-16/33...
  • 520 x 300 x 160mm Power kotak stop kontak

    520 x 300 x 160mm Power kotak stop kontak


    Power socket boxBox can be equipped with others electrical accessories as preferredBox size:520 x 300 x 160mmAttachment compositionModelQuantity(only)SFN-31321SFN-31521...
  • 220 x 340 x 150mm Power kotak stop kontak

    220 x 340 x 150mm Power kotak stop kontak


    Power socket boxBox can be equipped with others electrical accessories as preferredBox size:220 x 340 x 150mmAttachment compositionModelQuantity(only)SFN-3123DZ47-16/13
  • 400 x 300 x 160mm Power kotak stop kontak

    400 x 300 x 160mm Power kotak stop kontak


    Power socket boxBox can be equipped with others electrical accessories as preferredBox size:400 x 300 x 160mmAttachment compositionModelQuantity(only)SF-3133DZ47: 2P 16A3...
  • 520 x 300 x 160mm Power kotak stop kontak

    520 x 300 x 160mm Power kotak stop kontak


    Power socket boxBox can be equipped with others electrical accessories as preferredBox size:520 x 300 x 160mmAttachment compositionModelQuantity(only)SFN-3151SFN-3251...
  • 520 x 300 x 160mm Power kotak stop kontak

    520 x 300 x 160mm Power kotak stop kontak


    Power socket boxBox can be equipped with others electrical accessories as preferredBox size:520 x 300 x 160mmAttachment compositionModelQuantity(only)SF-3136DZ47: 2P 32A3...
  • 520 x 300 x 160mm Power kotak stop kontak

    520 x 300 x 160mm Power kotak stop kontak


    Kotak stop kontak kakuatanBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sapertos ukuranBox pikaresep: 520 x 300 x 160mm komposisi AttachmentModelQuantity (hungkul) SFN-31322SFN-3352 ...
  • 400 x 300 x 160mm Power kotak stop kontak

    400 x 300 x 160mm Power kotak stop kontak


    Kotak stop kontak kakuatanBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sapertos ukuranBox pikaresep: 400 x 300 x 160mmAskripsi komponénModelQuantity (hungkul) SF-3122SFN-4152D ...
  • 400 x 300 x 160mm Power kotak stop kontak

    400 x 300 x 160mm Power kotak stop kontak


    Kotak stop kontak PowerBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sapertos ukuranBox pikaresep: 400 x 300 x 160mm komposisi AttachmentModelQuantity (hungkul) SFN-31322SFN-32522 ...
  • 300 x520 x 160mm Mechanical interlocking kotak

    300 x520 x 160mm Mechanical interlocking kotak


  • kotak stop kontak 300 x520 x 160mm Daya

    kotak stop kontak 300 x520 x 160mm Daya


    Kotak stop kontak kakuatanBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sapertos ukuranBox pikaresep: 300 x520 x 160mmAskripsi komponénModelQuantity (hungkul) SF-3124SFN-3131SF ...
  • kotak stop kontak 270 x460 x 160mm Daya

    kotak stop kontak 270 x460 x 160mm Daya


    Kotak stop kontak PowerBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sapertos ukuranBox pikaresep: 270 x460 x 160mm komposisi AttachmentModelQuantity (hungkul) SF-3122SFN-4153DZ ...
  • kotak stop kontak 380 x280 x 180mm Daya

    kotak stop kontak 380 x280 x 180mm Daya


    Kotak stop kontak kakuatanBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sapertos ukuranBox pikaresep: 380 x280 x 180mm Komposisi kantétan ModélQuantity (hungkul) SFN-3131SFN-3231 ...
  • kotak stop kontak 520 x300 x 160mm Daya

    kotak stop kontak 520 x300 x 160mm Daya


    Kotak stop kontak PowerBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sapertos ukuranBox pikaresep: 520 x300 x 160mm komposisi AttachmentModelQuantity (hungkul) SFN-31322SFN-32522 ...
  • kotak stop kontak 400 x300x 160mm Daya

    kotak stop kontak 400 x300x 160mm Daya


    Kotak stop kontak PowerBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sapertos ukuranBox pikaresep: 400 x300x 160mmAttachment komposisiModelQuantity (hungkul) SF-3124SFN-31321SF ...
  • kotak stop kontak 220 x340x 150mm Daya

    kotak stop kontak 220 x340x 150mm Daya


  • kotak stop kontak 340 x220x 150mm Daya

    kotak stop kontak 340 x220x 150mm Daya


    Kotak stop kontak PowerBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sapertos ukuran Box pikaresep: 340 x220x 150mm kotak stop kontak Daya komposisi AttachmentModelQuantity (hungkul) SFN-31321 ...
  • kotak stop kontak 300 x400x 160mm Daya

    kotak stop kontak 300 x400x 160mm Daya


    Kotak stop kontak PowerBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sapertos ukuranBox pikaresep: 300 x400x 160mm komposisi AttachmentModelQuantity (hungkul) SFN-41314SFN-41511 ...
  • kotak stop kontak 300 x520x 160mm Daya

    kotak stop kontak 300 x520x 160mm Daya


    Kotak stop kontak PowerBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranBox pikaresep: 300 x520x 160mm komposisi lampiranModelQuantity (hungkul) SFN-4232SFN-4251D ...
  • kotak stop kontak 300 x400x 160mm Daya

    kotak stop kontak 300 x400x 160mm Daya


    Kotak stop kontak PowerBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sapertos ukuranBox pikaresep: 300 x400x 160mm komposisi AttachmentModelQuantity (hungkul) SFN-41523DZ47-16 / 33 ...
  • kotak stop kontak 280 x380x 130mm Daya

    kotak stop kontak 280 x380x 130mm Daya


    Kotak stop kontak PowerBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranBox pikaresep: 280 x380x 130mm komposisi AttachmentModelQuantity (hungkul) SFN-3122SFN-42511D ...
  • kotak stop kontak 300 x520x 160mm Daya

    kotak stop kontak 300 x520x 160mm Daya


    Kotak stop kontak PowerBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sapertos ukuran Box : 300 x520x 160mmAttachment komposisiModelQuantity (hungkul) SFN-41322SFN-42421 ...
  • kotak stop kontak 300 x400x 160mm Daya

    kotak stop kontak 300 x400x 160mm Daya


    Kotak stop kontak kakuatanBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sapertos ukuranBox pikaresep: 300 x400x 160mmAttachment komposisiModelQuantity (hungkul) SFN-3121SFN-4132SF ...
  • kotak stop kontak 300 x400x 160mm Daya

    kotak stop kontak 300 x400x 160mm Daya


    Kotak stop kontak kakuatanBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sapertos ukuranBox pikaresep: 300 x400x 160mm komposisi AttachmentModelQuantity (hungkul) SFN-4152SFN-4252DZ ...
  • kotak stop kontak 300 x400x 160mm Daya

    kotak stop kontak 300 x400x 160mm Daya


    Kotak stop kontak kakuatanBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sapertos ukuranBox pikaresep: 300 x400x 160mm komposisi AttachmentModelQuantity (hungkul) SFN-41321SFN-43521 ...
  • kotak stop kontak 540 x360x 180mm Daya

    kotak stop kontak 540 x360x 180mm Daya


    Kotak stop kontak kakuatan Box tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep Ukuran imah: 540 x360x 180mm Komposisi gandakan ModélQuantity (hungkul) SFN-3131SFN-3141 ...
  • kotak stop kontak 300 x400x 160mm Daya

    kotak stop kontak 300 x400x 160mm Daya


    Kotak stop kontak PowerBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep
  • kotak stop kontak 520 x300x 180mm Daya

    kotak stop kontak 520 x300x 180mm Daya


    Kotak stop kontak Power Box tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep
  • A + B + B kotak Gabungan stop kontak

    A + B + B kotak Gabungan stop kontak


    Kombinasi stop kontak kotak A + B + BBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha anu langkung dipikaresep komposisi Attachment ModélQuantity (hungkul) SFN-3132SFN-3142SFN-3151D ...
  • kotak stop kontak 540 x360x 180mm Daya

    kotak stop kontak 540 x360x 180mm Daya


    Kotak stop kontak kakuatanBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep
  • kotak stop kontak 400 x300x 160mm Daya

    kotak stop kontak 400 x300x 160mm Daya


    Kotak stop kontak kakuatanBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep Ukuran home: 400 x300x 160mmAttachment komposisiModelQuantity (hungkul) SFN-3133SFN-4131 ...
  • kotak stop kontak 400 x300x 160mm Daya

    kotak stop kontak 400 x300x 160mm Daya


    Kotak stop kontak kakuatanBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep Ukuran home: 400 x300x 160mmAttachment komposisiModelQuantity () SFN-3133SFN-43143 ...
  • kotak stop kontak 540 x360x 180mm Daya

    kotak stop kontak 540 x360x 180mm Daya


    Kotak stop kontak kakuatanBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep
  • kotak stop kontak 360 x540x 180mm Daya

    kotak stop kontak 360 x540x 180mm Daya


    Kotak stop kontak Power Box tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep
  • kotak stop kontak 560 x400x 200mm Daya

    kotak stop kontak 560 x400x 200mm Daya


    Kotak stop kontak PowerBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep Ukuran imah: 560 x400x 200mm komposisi lampiran ModélQuantity (hungkul) SFN-43522SFN-4252 ...
  • 520 x 300x 160mm kotak stop kontak Daya

    520 x 300x 160mm kotak stop kontak Daya


    Kotak stop kontak Power Box tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep Ukuran imah: 520 x 300x 160mm Komposisi gandakan ModélQuantity (hungkul) SFN-31521SFN-3132 ...
  • 400 x 300x 160mm kotak stop kontak Daya

    400 x 300x 160mm kotak stop kontak Daya


    Kotak stop kontak kakuatanBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep Ukuran imah: 400 x 300x 160mm komposisi lampiran ModélQuantity (hungkul) SFN-3242SFN-3131 ...
  • A + B + B Gabungan kotak sumber daya

    A + B + B Gabungan kotak sumber daya


    Kombinasi outlet kotak listrik Box tiasa dilengkepan aksésoris listrik batur sakumaha anu dipikaresepA + B + BAttachment komposisiModelQuantity (hungkul) SFN-3122SFN-3132SFN-3141 ...
  • 400 x 300x 160mm kotak stop kontak Daya

    400 x 300x 160mm kotak stop kontak Daya


    Kotak stop kontak Power Box tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep Ukuran imah: 400 x 300x 160mm Komposisi lampiran ModélQuantity (hungkul) SFN-32522SF-3123 ...
  • 250 x 250x 100mm kotak stop kontak Daya

    250 x 250x 100mm kotak stop kontak Daya


    Kotak stop kontak Power Box tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana Ukuran imah: 250 x 250x 100mm Komposisi lampiran ModélQuantity (hungkul) SF-3126
  • 540 x 360 x 180mm Power kotak stop kontak

    540 x 360 x 180mm Power kotak stop kontak


    Kotak stop kontak Power Box tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep
  • 540 x 360 x 180mm Mechanical interlocking kotak stop kontak

    540 x 360 x 180mm Mechanical interlocking kotak stop kontak


    Box stop kontak mékanis kotak Box tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu langkung dipikahoyong Ukuran imah: 540 x 360 x 180mm Komposisi lampiran ModélQuantity (hungkul) Mékan ...
  • 400 x 300 x 160mm Power kotak stop kontak

    400 x 300 x 160mm Power kotak stop kontak


    Kotak stop kontak kakuatanBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep
  • 400 x 300 x 160mm Power kotak stop kontak

    400 x 300 x 160mm Power kotak stop kontak


    Kotak stop kontak kakuatanBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep Ukuran imah: 400 x 300 x 160mm komposisi AttachmentModelQuantity (hungkul) SFN-3136DZ47-60 / 4P ...
  • kotak stop kontak A + B + B Daya

    kotak stop kontak A + B + B Daya


    Kotak stop kontak kakuatanBox tiasa dilengkepan aksésoris listrik batur sakumaha anu dipikaresepA + B + BAttachment komposisiModelQuantity (hungkul) SFN-31323SFN-32521NL1E-60 / 41DZ47 ...
  • 520 x 300 x 160mm Power kotak stop kontak

    520 x 300 x 160mm Power kotak stop kontak


    Kotak stop kontak Power Box tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep
  • 540 x 360 x 180mm Power kotak stop kontak

    540 x 360 x 180mm Power kotak stop kontak


    Kotak stop kontak kakuatanBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep
  • 540 x 360 x 180mm Power kotak stop kontak

    540 x 360 x 180mm Power kotak stop kontak


    Kotak stop kontak kakuatan Box tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep
  • 540 x 360 x 180mm Power kotak stop kontak

    540 x 360 x 180mm Power kotak stop kontak


    Kotak stop kontak kakuatanBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep
  • 280 x 220 x 125mm Power kotak stop kontak

    280 x 220 x 125mm Power kotak stop kontak


    Kotak stop kontak Power Box tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep
  • 280 x 220 x 125mm Power kotak stop kontak

    280 x 220 x 125mm Power kotak stop kontak


    Kotak stop kontak Power Box tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep
  • 260 x 170 x 140mm Hotspot stop kontak kotak

    260 x 170 x 140mm Hotspot stop kontak kotak


    Box stop kontak portabel Box tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana langkung dipikahoyong
  • 260 x 170 x 140mm Power kotak stop kontak

    260 x 170 x 140mm Power kotak stop kontak


    Kotak stop kontak Power Box tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep
  • 250 x 220 x 125mm Hotspot stop kontak kotak

    250 x 220 x 125mm Hotspot stop kontak kotak


    Box stop kontak portabel Box tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sapertos ukuran anu dipikahoyong
  • 260 x 170 x 140mm Hotspot stop kontak kotak

    260 x 170 x 140mm Hotspot stop kontak kotak


    Box stop kontak portabel Box tiasa dilengkepan ku aksésoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana langkung dipikahoyong
  • 260 x 170 x 140mm Hotspot stop kontak kotak

    260 x 170 x 140mm Hotspot stop kontak kotak


  • 260 x 170 x 140mm Hotspot stop kontak kotak

    260 x 170 x 140mm Hotspot stop kontak kotak


    Box stop kontak portabel Box tiasa dilengkepan ku aksésoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana langkung dipikahoyong
  • kotak stop kontak 400 x300 x 160mm Daya

    kotak stop kontak 400 x300 x 160mm Daya


    Kotak stop kontak Power Box tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep
  • 340 x 220 x 150mm Power kotak stop kontak

    340 x 220 x 150mm Power kotak stop kontak


    Kotak stop kontak kakuatan Box tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana Ukuran imah: 340 x 220 x 150mm Komposisi lampiran ModélQuantity (hungkul) SF-3351SF-3152
  • 250 x 150 x 100mm Power kotak stop kontak

    250 x 150 x 100mm Power kotak stop kontak


    Kotak stop kontak kakuatan Box tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep
  • 125 x 125 x 75mm kotak Power stop kontak

    125 x 125 x 75mm kotak Power stop kontak


    Kotak stop kontak kakuatan Box tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana Ukuran imah: 125 x 125 x 75mm Komposisi lampiran ModélQuantity (hungkul) SF-3151
  • 260 x 170 x 140mm Hotspot stop kontak kotak

    260 x 170 x 140mm Hotspot stop kontak kotak


    Box stop kontak portabel Box tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep
  • 250 x 150 x 100mm Power kotak stop kontak

    250 x 150 x 100mm Power kotak stop kontak


    Kotak stop kontak kakuatan Box tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana Ukuran imah: 250 x 150 x 100mm Komposisi lampiran ModélQuantity (hungkul) SFN-41322
  • 250 x 150 x 100mm Power kotak stop kontak

    250 x 150 x 100mm Power kotak stop kontak


    Kotak stop kontak Power Box tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep
  • 150 x 250 x 100mm Power kotak stop kontak

    150 x 250 x 100mm Power kotak stop kontak


    Kotak stop kontak kakuatan Box tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep Ukuran imah: 150 x 250 x 100mm komposisi lampiran ModélQuantity (hungkul) SFN-3122DZ47-16 / 1 ...
  • 430 x 140 x 95mm kotak Hotspot stop kontak 1805

    430 x 140 x 95mm kotak Hotspot stop kontak 1805


    Kotak stop kontak portabel 1805Box tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu langkung dipikahoyong Ukuran home : 430 x 140 x 95mm komposisi Attachment ModélQuantity (hungkul) SF-3142SF-0 ...
  • 490 x 140 x 95mm kotak Hotspot stop kontak 1805-2

    490 x 140 x 95mm kotak Hotspot stop kontak 1805-2


    Kotak stop kontak portabel 1805-2Box tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu langkung dipikahoyong Ukuran home : 490 x 140 x 95mm komposisi AttachmentModelQuantity (hungkul) SFN-32323 ...
  • 430 x 140 x 95mm kotak Hotspot stop kontak 1805-2

    430 x 140 x 95mm kotak Hotspot stop kontak 1805-2


    Kotak stop kontak portabel 1805-2Box tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu langkung dipikahoyong Ukuran imah: 430 x 140 x 95mm komposisi AttachmentModelQuantity (hungkul) SF-3122SF ...
  • 430 x 140 x 95mm kotak Hotspot stop kontak 1805

    430 x 140 x 95mm kotak Hotspot stop kontak 1805


    Kotak stop kontak portabel 1805Box tiasa dilengkepan aksésoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep
  • 430 x 140 x 95mm kotak Hotspot stop kontak 1805

    430 x 140 x 95mm kotak Hotspot stop kontak 1805


    Kotak stop kontak portabel 1805Box tiasa dilengkepan aksésori listrik sanés sakumaha anu langkung dipikahoyong Ukuran imah: 430 x 140 x 95mm komposisi AttachmentModelQuantity (hungkul) SF-3132SF-0 ...
  • 430 x 140 x 95mm kotak Hotspot stop kontak 1805-2

    430 x 140 x 95mm kotak Hotspot stop kontak 1805-2


    Kotak stop kontak portabel 1805-2Box tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu langkung dipikahoyong Ukuran home : 430 x 140 x 95mm komposisi Attachment ModélQuantity (hungkul) SFN-4153D ...
  • 430 x 140 x 95mm kotak Hotspot stop kontak 1805-2

    430 x 140 x 95mm kotak Hotspot stop kontak 1805-2


    Kotak stop kontak portabel 1805-2Box tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu langkung dipikahoyong Ukuran imah: 430 x 140 x 95mm komposisi AttachmentModelQuantity (hungkul) SFN-3128D ...
  • 430 x 140 x 95mm kotak Hotspot stop kontak 1805

    430 x 140 x 95mm kotak Hotspot stop kontak 1805


    Kotak stop kontak portabel 1805 Box tiasa dilengkepan aksésoris listrik batur sakumaha ukuran Perumahan anu langkung dipikaresep: 430 x 140 x 95mm komposisi AttachmentModelQuantity (hungkul) SFN-31323 ...
  • 430 x 140 x 95mm kotak Hotspot stop kontak 1805

    430 x 140 x 95mm kotak Hotspot stop kontak 1805


    Kotak stop kontak portabel 1805Box tiasa dilengkepan aksésoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep Ukuran imah: 430 x 140 x 95mm komposisi Attachment ModélQuantity (hungkul) SFN-413-44D ...
  • 430 x 140 x 95mm kotak Hotspot stop kontak 1805

    430 x 140 x 95mm kotak Hotspot stop kontak 1805


    Kotak stop kontak portabel 1805Box tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu langkung dipikahoyong Ukuran home : 430 x 140 x 95mm komposisi Attachment ModélQuantity (hungkul) SFN-4133CDB ...
  • 430 x 140 x 95mm kotak Hotspot stop kontak 1805

    430 x 140 x 95mm kotak Hotspot stop kontak 1805


    Kotak stop kontak portabel 1805Box tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu langkung dipikahoyong Ukuran imah: 430 x 140 x 95mm komposisi Attachment ModélQuantity (hungkul) SFN-31523DZ ...
  • 430 x 140 x 95mm kotak Hotspot stop kontak 1805

    430 x 140 x 95mm kotak Hotspot stop kontak 1805


    Kotak stop kontak portabel 1805Box tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu langkung dipikahoyong Ukuran home : 430 x 140 x 95mm komposisi Attachment ModélQuantity (hungkul) SFN-3133DZ4 ...
  • 430 x 140 x 95mm kotak Hotspot stop kontak 1805

    430 x 140 x 95mm kotak Hotspot stop kontak 1805


    Kotak stop kontak portabel 1805Box tiasa dilengkepan aksésoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep Ukuran imah: 430 x 140 x 95mm komposisi Attachment ModélQuantity (hungkul) SFN-41323DZ ...
  • 430 x 140 x 95mm kotak Hotspot stop kontak 1805

    430 x 140 x 95mm kotak Hotspot stop kontak 1805


    Kotak stop kontak portabel 1805Box tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu langkung dipikahoyong Ukuran home : 430 x 140 x 95mm komposisi Attachment ModélQuantity (hungkul) SF-4132SF-3 ...
  • 430 x 140 x 95mm kotak Hotspot stop kontak 1805

    430 x 140 x 95mm kotak Hotspot stop kontak 1805


    Kotak stop kontak portabel 1805Box tiasa dilengkepan aksésoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep
  • 430 x 140 x 95mm kotak Hotspot stop kontak 1805

    430 x 140 x 95mm kotak Hotspot stop kontak 1805


    Kotak stop kontak portabel 1805Box tiasa dilengkepan aksésoris listrik anu sanés sakumaha anu langkung dipikahoyong Ukuran imah: 430 x 140 x 95mm komposisi Attachment ModélQuantity (hungkul) SF-3126DZ47 ...
  • 230 x 300 x 287mm Mobile kotak stop kontak

    230 x 300 x 287mm Mobile kotak stop kontak


    Box stop kontak mobileBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep
  • 230 x 300 x 287mm Mobile kotak stop kontak

    230 x 300 x 287mm Mobile kotak stop kontak


    Kotak stop kontak mobileBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep
  • 340 x 370 x 330mm Mobile kotak stop kontak

    340 x 370 x 330mm Mobile kotak stop kontak


    Kotak stop kontak mobileBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep
  • 340 x 370 x 330mm Mobile kotak stop kontak

    340 x 370 x 330mm Mobile kotak stop kontak


    Kotak stop kontak mobileBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep
  • kotak 340x370x330mm Mobile stop kontak

    kotak 340x370x330mm Mobile stop kontak


    Box stop kontak mobileBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu sanés sakumaha ukuranana pikaresep
  • 420x420x500mm Perumahan

    420x420x500mm Perumahan


    Ukuran perumahan: 420 x 420 x 500mm Box tiasa dilengkepan aksésoris listrik batur sakumaha anu langkung dipikaresep komposisi AttachmentModelQuantitySF-3123SFN-3143SFN-31522SFN-313 ...
  • 390x250x270mm Perumahan

    390x250x270mm Perumahan


    Ukuran perumahan: 390 x 250 x 270mmBox tiasa dilengkepan aksésoris listrik anu sanés sakumaha anu langkung dipikaresep komposisi AttachmentModelQuantitySFN-31522SFN-3251SFN-3231DZ47: ...
  • SF-12 jandela Industrial stop kontak Box

    SF-12 jandela Industrial stop kontak Box


    Box tiasa dilengkepan aksésoris listrik anu sanés sakumaha anu diutamakeun Panutup pelindung transparan: tahan cai, tahan debu Standar berturut-turut: IEC60529 IP67 Spesifikasi produk: Jandéla SF-12
  • SF-8 jandela Industrial stop kontak Box

    SF-8 jandela Industrial stop kontak Box


    Box tiasa dilengkepan aksésoris listrik anu sanés sakumaha anu langkung diingini Panutup pelindung transparan: tahan cai, tahan debu Standar berturut-turut: IEC60309 IP67 Spesifikasi produk: Jandéla SF-8
  • SF-6 jandela Industrial stop kontak Box

    SF-6 jandela Industrial stop kontak Box


    Box tiasa dilengkepan aksésoris listrik anu sanés sakumaha anu diutamakeun Panutup pelindung transparan: tahan cai, tahan debu Standar berturut-turut: IEC60309 IP67 Spesifikasi produk: Jandéla SF-6
  • SF-4 jandela Industrial stop kontak Box

    SF-4 jandela Industrial stop kontak Box


    Box tiasa dilengkepan aksésoris listrik anu sanés sakumaha anu diutamakeun Cover pelindung transparan: tahan cai, tahan debu Standar berturut-turut: IEC60309 IP67 Spesifikasi produk: Jandéla SF-4
  • SF-2 jandela Industrial stop kontak Box

    SF-2 jandela Industrial stop kontak Box


    Box tiasa dilengkepan aksésoris listrik anu sanés sakumaha anu diutamakeun Panutup pelindung transparan: tahan cai, tahan debu Standar berturut-turut: IEC60529 IP67 Spesifikasi produk: Jandéla SF-2
  • 400 x 600 x 160mm steel baja kotak stop kontak outdoor

    400 x 600 x 160mm steel baja kotak stop kontak outdoor


    Kotak stop kontak luar stainless steelBox tiasa dilengkepan ku asesoris listrik anu langkung ageung sapertos ukuran Boxing: 400 x 600 x 160mmAskripsi komposisi ModélQuantity (hungkul) SFN-3132 ...
  • kelenjar sambungan kabel nilon

    kelenjar sambungan kabel nilon


    TypeThread length L1Entry range D1Entry thread D2Cable kelenjar dimensi L-L1Locknut thread ukuran D3PG-0783.5-3.6723-816.5PG-0984.5-710.225-8 ...
01002

TENTANG KAMI

Shangfeng Electric Co., Ltd. didirikeun taun 2004 di Liushi Town (Wenzhou), SFE aktip ngiringan asupna listrik anu gancang dina sadaya sektor industri dugi ka ayeuna di kalangan Cina. Sajauh ieu, perusahaan urang gaduh langkung ti 4000 grosir sareng pangecér di Cina, anu bakal janten jumlah anu hébat dina waktos payun. Produk SFE tina colokan industri, stop kontak sareng konektor listrik dipikaterang ku kualitas luhur sareng harga sedeng. Aparat voltase handap '

 

 

Warta & BLOG

Bubuka Colokkeun Industrial jeung stop kontak
  • Bubuka Colokkeun Industrial jeung stop kontak

    Ngabalukarkeun pangpentingna tina seuneu listrik teh masalah kualitas colokan na stop kontak. Masalah kualitas sockets colokan leutik tur panyambungna bakal pasang aksi mangrupa bahya serius keur kasalametan pribadi na hak milik pamakéna. Pikeun plugs industri jeung sockets, aya syarat kaamanan luhur ...
  • Pabrik relokasi bewara

    Para palanggan & pemasok anu dipikacinta, Hatur nuhun pikeun pangrojong anjeun pikeun perusahaan kami, sahingga kami tiasa maju sareng berkembang. Dina raraga nyumponan paménta pasar, perusahaan kami mutuskeun pikeun ngagedéan skala produksi kami. Ti saprak 1 Méi 2019, pabrik produksi dipindahkeun ka No. 199, Weiwu Roa ...
Ngalanggan